Opinie klientów

4.9 średnia
ocen
603 opinie
97.7% pozytywnych
komentarzy
5.0
15.07.2018
Michał

Super atmosfera i fryzjerka na pro :)

Czuprynki Warszawa
Dziękujęmy za opinie i zapraszamy ponownie :)
5.0
15.07.2018
Monika

Synek zadowolony z super fryzurki. Pierwsze strzyżenie w życiu przebiegło sprawnie i w niesamowicie miłej atmosferzem. Dziękujemy

5.0
14.07.2018
Kasia

Pani Tanya super ostrzygła mojego syna, który nadal ogląda fryzurę z zadowoleniem ;) Bardzo dziękujemy.

Czuprynki Warszawa
Bardzo dziękujęmy za wizytę i zapraszamy ponownie :)
5.0
14.07.2018
Barbara

wspaniale podejście do dzieci!! i kreatywność w doborze fryzury! bardzo chętnie tu wracamy!

Czuprynki Warszawa
Dziękujęmy bardzo i zapraszamy :)
5.0
13.07.2018
Martyna

To była nasza druga wizyta w Czuprynkach u pani Moniki - synek skończył właśnie roczek i tym razem w ruch poszła nawet maszynka :) Pani Monika bardzo lubi dzieci, a my zaufaliśmy Jej od samego początku i się nie zawiedliśmy. Po raz kolejny synek m...

więcej
5.0
09.07.2018
Lukasz

Bardzo ładny salon. Profesjonalny i przyjazny personel z żelazną cierpliwością. Na pewno tutaj wrócimy !

5.0
05.07.2018
Monika

Dziękuję za okiełznanie czuprynki oraz za sprawną, miłą obsługę :)

Czuprynki Warszawa
Dziękujęmy za opinie :) I zapraszamy ponownie :)
5.0
05.07.2018
Krzysztof

Miła obsługa, profesjonalne strzyżenie. Super!

Czuprynki Warszawa
Dziękujęmy bardzo i zapraszamy :)
5.0
04.07.2018
Natalia

To była nasza pierwsza, ale napewno nie ostatnia wizyta. Przesympatyczna atmosfera, Pani od razu załapała kontakt z córką, była uśmiechnięta i zaangażowana, zagadywała, tłumaczyła, była bardzo cierpliwa. Strzyżenie przebiegło szybko, bez stresu, j...

więcej
5.0
03.07.2018
Dorota

Tanya jest super !!! Mega profesjonalizm, super cięcie !!! Bardzo dawno nie byłam tak zadowolona po wyjściu od fryzjera, odmłodziła mnie o minimum 10 lat! Totalnie polecam !!! Bardzo dziękuje !

Czuprynki Warszawa
Bardzo dziękuję Pani Doroto :) Bardzo cie cieszę że Pani cię spodobało :) Cekamy i zapraszamy do Czuprynki :)